Alla inlägg under december 2009

Av Ida - 22 december 2009 19:33

Som alla år på senare tid tycks inte den där julkänslan infinna sej och jag har mycket svårt att förstå att det är dan före julafton imorrn(!)

Har alltid allt planerat, mycket noga och helst allt klart i god tid. Vi är alltid- JÄMT tidiga när man ska passa en tid nånstanns, vilket kanske är en god egenskap iofs.    Men i år känns det som lite kaos, kanske för att vi bägge jobbat så mycket o tid inte funnits. Men nu ha jag o barnen gått på ett litet jullov (nåja, jag ska jobba på söndag, men de är då det =)

Skinkan är nu i ugnen, barnen sover, hjärtat är ute o fixar stammen på granen så den går i foten och jag sitter med hårfärg i håret och vit choklad tryffel på G! *jammi* Den ska tydligen va ooootroligt smarrig! Så jo, det blir nog kanske jul ändå.

Ska ränna i Birsta med alla andra imorrn så man får det allra sista inhandlat. Sen väntar kvällsmys med familjen, klä granen o bara må gott   

Längtar efter att få se barnens miner då dem ser klapparna under granen på julaftonsmorron, inte mycket som slår den glädjen, det magiskt juliga!




 
Julafton ifjol, känns som väldigt längesen :)

Av Ida - 21 december 2009 20:10

Idag ha knappast varit min dag vill jag påstå! Började imorse då jag kom halvägs till bussen och insåg att mobilen låg kvar hemma. Nåja, hade inte tid att vända, 1 dag klarar man sej, eller?   

Jobbdan flöt på, missade 10 i fyra bussen hem, trots att jag skyndade ut från sjukan i tid tyckte jag. Men fick snällt vänta 10 minuter på nästa (inte hela världen det heller..) Hämtade trötta men glada barn på dagis, glad över att inse att dem inte var de sista barnen kvar! Pulsade hem i snön, o halvägs inser jag att jag glömt hemnyckeln hemma imorse, Stefan o barna åker ju efter mej o kommer alltid hem innan i vanliga fall *suck* Snacka om att känna sej handikappad- Ute i 12 graders kyla med barnen, ingen nyckel hem o ingen mobil att ringa från?!

  

Tur vi ha Sagas älsklingstant Pia på gatan, ringde på där o hon ville gärna bjda in oss, men orkade verkligen inte klä av barnen för typ en kvar, Stefan slutade ju då. Men lånade gärna telefonen för att försäkra mej om att han verkligen slutade då å inte blev sen! Det blev en tur på snowracern´ i snön innan pappan kom med en vaaarm bil o vi kunde bege oss mot Johanna o Marcus.

Älskar att fara dit sådär, umgås, äta gott o bara vara. Tjejerna fick käpphästar *vilken lycka* Vi fick en go glögg oxå   Synd att tiden rusar och det snabbt blir läggdax för alla barnen. Nu sussar tjejerna sött och Stefan är o hämtar vår julgran!


Jag ska vika tvätt inser jag nu, då snart maskinen är klar här. Var tar all tid efter jobbet vägen??!

Av Ida - 21 december 2009 14:27

Jäklar alltså va snö som ha kommit! Helt galet! Måste vara närmare ½ meter nu!   

Ska bli skoj o försöka få hem ungarna från dagis, få IN dem iaf. Man skulle ju själv oxå vilja va ute o leka massa, synd det är så mörkt när vi kommer hem, sen ska vi ju faktiskt o käka hos Marcus o Johanna   Blir köpa med blåkiosken *jammi* Barnen ska få byta klappar o så, blir mys det.


Här på jobbet ha vi mummsat sista biten cheesecake till 2 fikat o nu ska man göra sista rycket till 16!


Tjing!

Av Ida - 20 december 2009 19:59

Vi ha haft härligt middagssällskap här ikväll. Erica Niklas och Amilia kom efter Saga hade varit på gympa. Saga o Amilia bytte julklappar och Saga fick en jättefin sagobok, sån där hon själv var huvudpersonen   

Drack faktiskt ett halvt glas vin fast det är Söndag *haha* Ha varit sugen bra länge, synd man blev såå mätt att inget mer gick ner. Eller tur kanske- då man ska upp halv 6 i vanlig ordning!

På förmiddagen var vi och grattade pappsen som fyller år idag   våran julgran står ute i Klingsta oxå och väntar, ska ta hem den måndag eller tisdag, nu vill jag ha in den! *mys*

För övrigt är det ju ett grymt snöväder ute *Jippiii* Äntligen! Kan man leka ute på ett helt annat sätt.


Nu ska jag mysa ner i soffan, kanske med lite gottarester (å jo, jag somnade ju ifrån filmen igår   ...Tröttast i stan)

Av Ida - 19 december 2009 11:25

Åh va underbart det kan vara att få se solen! Lite Lasse i högtalarna så blev det nästan kul att städa å   

Är inte helt klar, men när jag är det blir det Birsta, förhoppningsvis med Johanna o barna. Stefan va inge sugen, koooonstigt va? Trängas med stressade julhandlande folk och bli svettig av att folk inte kan köra bil på varken vägarna eller parkeringarna. Men pappsen fyller år imorrn oxå å han måste ju få nått!


Har fått hem fint julpyssel från dagis som våra konstnärer gjort    Saga hade dekorerat en hästsko så himla fint. Förmodligen det finaste hon tagit hem, om man få säga så *hihi* Alva hade gjort en tomte o en gran osså en tjusig ljuslykta!


  


  


  

Blev riktigt nöjd med de nyinhandlade sängkläderna.


Nu ska jag göra ett sista städryck- i Badrummet!

Av Ida - 18 december 2009 11:22

Nu är jag vrålis och ska snart gå o äta min paj till lunch här!

Hade mycket trevligt mys-fika på stan med Linda igår kväll. Tiden springer ju verkligen när man sitter o surrar sådär!

Blev sängen 1 timme senare än vanligt och det känns idag, så himla trött, trots att Alva inte vaknade nånting alls mellan 22 och 04(!) *skönt*


Men det är ju FREDAG!!   

Av Ida - 17 december 2009 17:58

Får Pippi Långstrump på hjärnan jag med, o konstigt vore det annars   

Dan på jobbet rusade förbi idag, helt galet att det snart är Fredag igen.

Nu ska jag snart rymma hemifrån för en mys-fika på stan med kusse Linda!


Ska bara kramas med mina älsklingar o pussa dem gonatt nu.

Jag är kort och tråkig med mina inlägg just nu känner ja. Kommer snart med lite nya bilder!



Av Ida - 16 december 2009 19:38

Blir en liten snabbis bloggning, mest för att höra av mej idag!

Jullunch och därmed en rätt soft dag på jobbet. Klappbyte och massa mys, Anki lånade min röda jacka o blev därmed tomten, såklart   


Nu är jag såååå karrasugen, men det är ju inte helg än, syndade så de räckte på jobbet.


Oh no, just det- matlådor *suck* varmkorv med bröd som blev den fantastiska middagen är ju ingen hit i låda precis..

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards