Alla inlägg under juni 2009

Av Ida - 26 juni 2009 07:51

Fredag och jag ha just blivit gräsänka. Stefan for nu och vi ska väl ta o gå till dagis här snart. Saga måste gå tidigare så hon hinner stanna o prata med en tant- Pia, här på gatan som alltid sitter ute i morronrocken o dricker sitt morronkaffe då vi går förbi :) Surrkuse som jag har så pratar hon ju med alla om allt *tokan* En dag när jag gick hem igen efter att lämnat sa hon "Ska du få hem o vila öronen nu?" *Skratt* Ja lite så är det.


Mitt halsband med tjejernas namn på är färdigt också *weehooo* :D Längtar till veckan då det kommer med posten! Ska fota det o lägga in det här så ni får se vilken duktig Miss C som skapar! :) (har ju länk med)


Nej nu ska jag se till att få på mej kläder här jag med så vi kan traska ut i hettan. Sen blir det en morronkopp hos Johanna o Mille :D


Trevlig start på helgen!



Av Ida - 25 juni 2009 19:07

Tjoho!

Imorse blev jag alldes paff då Sagan fortfarande inte kommit upp tussandes med sin kudde när jag kelv upp då Stefan for runt halv 7. Däremot blev jag full i skratt när jag kom ut i vardagsrummet och ser Alva stå/ligger vid soffan, med ryggen o huvet på soffan och ena benet i soffbordet (vi ha soffbord med fack..) så har hon tv-dosan i handen vid örat. Hon pratar i telefon alltså, hon ger mej världens flin och fortsätter prata "Hej, hej aaa, Gaga.." därefter följer en lång lång ramsa på hennes språk *hihi* Hon är så söt och ser så målmedveten ut när hon pratar och alldes som hon ska berätta nånting för en, så nickar hon ibland mitt i meningarna med ett "mmm" eller "aaa" Härlig tid med hennes utveckling nu. Hon härmar så mycket man säger å, hon kallade sej själv "skitrumpa" idag efter att stefan busat med henne :)


Vi for i hettan ut till Klingsta till mor och far efter dagis. Jisess så hett. Mamma och jag hjälptes åt att pumpa upp deras pool dem köpte ifjol. En rätt stor, som man gott och väl kan bada med båda barnen i utan att trängas! Det kändes som ett måste att vara vid vatten idag även om det inte blev just nån "doppa-sej-värme" i den sålänge vi var kvar. Sagan badade dock gladeligen hon!

Blir mamma och pappa hemma så blir det förmodligen nå fler bad där i helgen. Blir ju gräsänka jag med barnen då Stefan far och fiskar till söndag.


Nu ska jag glo runt i alla era bloggar här :)

So long!


Av Ida - 24 juni 2009 20:08

Härliga dag vi hade idag vid tjärn. Med Gunilla Lars Rut och Hilde.

Det va härligt att simma i klingstatjärn igen, även om det blev en liten snabb-simmning :) Fast svalkande o skönt, skulle tippa att det va närmare 20 grader faktiskt!

Barnen lekte massa och vi fikade o bara hade mys hela eftermiddagen. Sen blev vi bjudna på middag hos Gunilla & Lars i deras nybyggda jättefina hus. Lyx att slippa laga mat! Vem kunde tro för ett år sen att man skulle sitta i en "barndoms kohage" och äta middag liksom *skratt* Det ligger så fint efter "gammelvägen" påväg till min första (och bästa) skola. Ett stenkast från både mamms o papps och Johan o Jossan!


Med 2 sjuuukt trötta barn for vi hem nu runt 19. Märks att våra dem är inkörda på att lägga sej runt 19 för då orkas det inte med nått mer.

Men jag prioriterar verkligen de där få egentids timmarna på kvällen också. Behövs om inte annat.


Lägger in några bilder från dagen :)



Av Ida - 24 juni 2009 10:34

Åh, jag är så grymt trött idag! Är hyffsat less på att måste vakna ungefär 3-4 ggr varje natt, bli väckt (som imorse 04:30!) och ha morron då. Less på att ALLTID ha morron senast 06, helgdag som vardag, sommar som vinter, 2006 som 2009... Ni som ha barn som sover på mätterna och mornarna -*NJUT*!

Jag känner mej som en levande död just nu. Självklart älskar jag allt hos mina barn mest i hela världen, men detta är ett stort minus just nu!

Skulle nog sova en vecka i streck om jag fick..

Nåja, ska inte gnälla nå mer.


Solen skiner, det är varmt, blåser lite bara. Jag ha packat lite inför vår lilla utflykt senare :) Alva står just nu och dansar o slänger sej ner sen och pussar på killen på blöjpaketet här *hahaha* Tokan min.

Saga & Alva är så söta på mornarna oxå då Saga ska vinka från dagisfönstret. Då gör dem slängpussar och vinkar till varandra :) Sötrumporna! "Heeej Gaga!" säger Alvis :D

Nu ska jag va lite social med minsta fröken innan vi ska hämta Sagan igen.


Vi höres garanterat igen senare

Kram!

Av Ida - 23 juni 2009 18:52

Idag är det vaaarmt! Fortfarande 24 grader ute nu :)

Imorrn blir det Klingstatjärn. Har laddat upp med lite gotta- melon o grejer till dess. Började förmiddagen med en kopp på höjden i Klingsta. Hos svägerskan. Alvan tvärslocknade på väg dit o sov vidare i vagnen. Va konstigt det kan kännas att vara "barnlös" hos nån :)

Efter en mysig stund i solen så var det dax att dra hemmåt Malmövägen och hämta Sagis från dagis.

Willys väntade på eftermiddagen när stefan slutat. Tycker inte vi gör annat än att handla mat ibland(!) Ändå kan man komma hem o undra vad man ska äta till middag liksom, nån som känner igen det?


Bjuppar på en bild på en nöjd Saga med sommarens nya badkläder och en sötpropp som så ofta lägger sej och softar på golvet :D



Av Ida - 22 juni 2009 19:58

Åh va sur jag kan bli på vår dator! Hänger sej när man minst vill det.

Hade skrivit klart här precis o skulle lägga in korten, så sket det sej..

iaf. dan började ju med kanonväder. Jag o girlsen va ute efter dagis fram till att Alva skulle äta lunch. Sen sov hon och Saga somnade på soffan- Jippi- En chans för mej att få stänga ögonen en stund också! Välbehövligt!

Det blev dock ingen längre stund, för jag vaknade av att det typ small ute. Det hade börjat TOK regna *suck*

När Stefan kom hem for vi ut till mamma och pappa en sväng. Solen hade tittat fram i stan igen, men då kom regnet till Klingsta istället :/

Tjejerna hann gunga lite iaf. Det är så underbart att se de 2 tillsammans nu.

Saga gungade på Alva, o hon skrattade och sa "uung uuung, uung uuung!" hela tiden :) Sötrumpor! Är kul att se vilket stort utbud de har av varann, den starka syskonkärleken- livslånga relationen som bara växer 

När vi var hos mamma och pappa fick vi även låna mammas bil, som hon tydligen inte behövde nu när hon har semester den här veckan. Kanon det, så kan jag o tjejerna hitt på nått då Stefan är på jobbet med bilen.
* T A C K ! *


Nu ska vi se om jag lyckas bättre o lägga in det här inlägget.

Lägger in nå kort från ifjol vid den här tiden idag igen. Bilden på Saga med gitarren tycker jag är så klockren, blivande Winnerbäck :D
 (tycker det ser såå konstigt ut att se bilder på henne med nappen i mun nu, känns som 100 år sen hon hade den)
Jag älskar att kolla runt i bloggar med mycket bilder, så jag hoppas att även ni gillar det med min :)




Av Ida - 22 juni 2009 08:49

Åh va härligt det är på morron att gå till dagis när solen skiner o värmen är lagom! Det är så skönt när det ännu är sådär lagom sånna här dar man känner att det kan komma att bli hur varmt som helst!

Sen att jag hade en måndags-sur Saga som grinade hela vägen dit va en annan femma.. Skulle först åka ståbräda, sen var det fel, så då skulle hon gå- men så blev det fel också *gaaaah* Sånna gånger man säger "Nä men hejdå då!" Och börjar gå så vet man att hon är med iaf. :)


På onsdag hade jag en tanke att man kanske skulle ta sej ner till Klingstatjärn. Stefan slutar tidigt så det vore perfekt. Även om det inte är nån badtemp. i vattnet just, så är det ju underbart att vara där, sola o fika, bada fötterna :)
Skulle ju va kanonväder hela veckan *weeehooo*


Nej dax att kanske köra igång en maskin tvätt då. Ständiga morrongörat.

Höres säkert mer idag :)




Av Ida - 21 juni 2009 18:53

Härligt solig dag idag! Imorse ringde vi och frågade om vi fick låna med oss Thea på norraberget idag :) Det fick vi- och det uppskattades *kul* Det är ju bara kul att ha med en till trollis o Thea och Saga leker så bra, dem är som 2 tanter *haha* Det lektes massvis, klättrades, gungades och åktes kana sen avslutade vi det hela med o köpa glass :) Tyvärr behövdes kamerans batteri laddas så det blev inte pics idag :/

Efter en Alva-lunch hos Marcus och Johanna efteråt drog vi oss mot Klingstasolen. Jossan va gräsänka o barnlös så Sagan passade på att äga studsmattan en stund :D Bränt mej har jag gjort idag å ser jag *aj aj*


Nu ska jag strax slänga mej på soffan o äta helg-gotta-rester!

Hoppas ni haft en skön och lika solig söndag som vi.



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards