Alla inlägg den 30 maj 2009

Av Ida - 30 maj 2009 19:10

Härliga soliga dag idag med! Ha verkligen varit tok-varmt och riktig sommarkänsla! Vi började dan på ön som sagt. Nina bullade upp med gofika och vi hällde upp bad ute på altanen till barnen :) Det badades, skrattades, busades och fikades i ungefär 3 timmar, sen var det 4 trötta barn vi hade! Alva badade inte men lekte på hon med. Så runt halv 12 begav vi oss mot klingsta. Saga sov typ en kvart hon och skulle inte sova vidare i vagnen då hon insåg att vi var hos mormor och morfar..

Massa sol o mys även här. Mamma och Saga plockade rabarber o gjorde en paj! :)


Vi gjorde en snabb mellanlandning o kikade på Blixten-kanin oxå innan hem. *sötis* Var väl hemma runt 16 och då blev det middag direkt. Alva ratar typ allt vad barnmat heter nu och ska minsann ha allt som vi äter :) Ja, i den mån det går då när hon är mjölk o ägg allergisk :/ Det mesta vi äter kan man ju förstås göra på hennes vis, å lägga undan en portion innan sånt åker i.

Det är iaf. kul å se hur matglad hon är, äter allt- I jämförelse med sin kräsna storasyster *hehe*


Stannade på ica här nere o köpte massa lösvikts-onyttigheter i påse, så nu ska jag inta soffläge här och vara onyttig! Tur det blir ett träningskort då skattepengarna dimper ner(!)


Av Ida - 30 maj 2009 08:25

Härliga helgen ha börjat! Alldes för tidigt dock, som alltid. kvart i 5 nu för 3:e dan irad det är grin inifrån Alvas rum, testar alltid låta henne ligga ett tag i hopp om att hon ska somna om för hon är ju jättetröttis. Men icke!


Nu vilar Alvis, men då hon vaknat ska vi bege oss ut på ön till min kusin Nina med fam. Längesen barnen fick leka med varann nu å, antar att Saga o Sofie lär spendera en bra stund i hennes lekstuga, Saga älskar den!

Sen blir det nog fara till sovningen o då åker vi mot Klingsta. Idag vill jag bara vara ute i solen :) Stefan skulle ner till Ljungan en sväng så landar vi hos mor o far jag o girlsen. Måste till Jossan, bror o pojkarna oxå, kolla in en ny familjemedlem. Blixten-kanin :D


Nu vaknade Alvan. Ska väl sätta fart här. Ha en underbar dag i solen!

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Skoj att veta, du som tittar in- känner du mig?
 Ja
 Nej
 Kompis till en kompis
 Bekant

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<<
Maj 2009 >>>

Gästbok

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards